Jag hängde med till ca 20 km…

Eftersom jag blev diskad i Zwiftracet igår när jag ställde upp i klass D, så smög jag in en anmälan till klass C i kvällens SZR Evening Joyride som var ca 30 km lång.

Planen var att försöka hålla mig till ledaren i gruppen hela tiden och det gick ganska bra. Jag var till och med uppe drog ibland. Kände mig stark och hängde till och med alla på första sprinten.

DE031128-5E47-49F7-B2AA-34E4C5BFD92B

Vid sprinten på andra varvet som var vid ca 20 km, så var det som de andra fick el-cyklar och jag en BMX. Sakta, men säkert ser jag klungan försvinna efter sprinten och ledarens gula markering blir mindre och mindre.

Plötsligt är det som det alltid är för mig i C. Jag cyklar alldeles själv och hamnade mellan gruppen med ledaren och de andra eftersläntrarna. Blev jättebesviken när jag satt där på cykeln och jag inte kunde hänga med, men mindre besviken när jag ändå kom på 59:e plats av 95 totalt antal startande. I C kom jag dock bland de sista i bottenskrapet, fast jag kom inte sist 🙂

91748023-232B-42A9-AFFF-323FFA13D809

Jag tog verkligen i idag, men man måste tydligen ta i ännu mer… Nåja jag fick ändå ett ordentligt svettigt träningspass och det är ju därför jag utsätter mig för detta 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.