En extra motor vore inte fel

Igår körde jag en repris på inbjudan i pendelcykelgruppen i Åkersberga att hänga med på nya cykelbanan för vidare färd in mot stan. Jag gör detta för att det finns säkert många som kanske funderat på att cykla till jobbet, men som inte hittar till stan genom grannkommunerna. Intresset för detta verkar finnas, men med tanke på att vi går mot en kallare och mörkare tid, minskar även intresset för att cykla i allmänhet. Igår blev ändå 3 stycken, trots den rätt kalla morgonen, så det var kul. Jag kommer fortsätta att skriva i gruppen om att haka på, så länge jag håller igång med pendelcyklingen.

En av dem som hakade på igår körde el-cykel och det är inget jag egentligen varit så intresserad av. Men när man ser hur enkelt och lätt de trampar på uppför backarna, får det mig att bli mer och mer sugen en. Jag tror att barriären för att välja cykeln som transportmedel sjunker med en el-cykel. Dessutom tror jag tiden det tar att cykla till jobbet kan närma sig det tar att köra bil när det är som mest bilköer. Men tillsvidare är det nog ändå jag själv som får vara den enda motorn på min cykel.

2D48C0BB-2A28-4241-AD1C-014BDBA972FA

Virtuellt race ikväll igen

Ikväll är det dags för Zwiftrace igen och då SZR Autumn Race. Jag hoppade det förra veckan, då jag cyklat till/från jobbet. Idag är jag dock med igen, men jag har inte bestämt för om jag ska köra i C eller D?

0ADF8E34-5E09-4145-A357-DECDC500476F

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.