Stockholm Halvmarathon 2013

Sitter med en kaffe och reflekterar lite över otursdagen fredagen den 13:e, som verkligen blev en otursdag för mig. Efter jobbet upptäckte att jag fått punka på bilen. Jag ska inte dra min långa historia om detta helsike igår. Att få punka på en bil som inte har något reservhjul, utan bara någon form av punkteringsspray som tillverkaren satt in är inte att rekommendera en fredag klockan 18.

Det blev alltså ingen uthämtning av nummerlapp till Stockholm Halvmarathon som jag ska springa idag. Ska försöka ta mig in till stan på väg till mina vänner som jag ska åka in med.

Hur kommer det gå idag då?

Förra året sprang jag på 1:58:18 och hade som mål att komma in under 2 timmar. I år har jag nog tränat mer än någonsin, men inte löpning! Därför vågar jag inte tro på någon förbättring av den tiden, snarare en försämring om jag ska vara ärlig. Har dessutom varit lite småförkyld de sista 2 veckorna, men det är okej nu. Om jag ska sätta något mål för dagen, får det nog bli att jag hoppas på en tid under 2:15.

Klockan 15:45 idag startar jag mina 21.098 meter. Vill du följa mig kan du göra det på Stockholm Halvmarathon och jag har startnummer 9717.

Heja mig!

2 kommentarer

  1. Magnus Emanuel · september 15, 2013

    Tack så mycket 🙂 Det gick lite över förväntan faktiskt. Kom i mål på 2:03:51 och trodde från början att jag inte skulle klara 2:15 ens, men det gick riktigt bra!

    Gilla

  2. Louise · september 15, 2013

    Hejja hejja!! Hoppas loppet gick toppen, trots skitstarten med punks!! :0)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.