ICA banken svettas för Rosa Bandet


ICA engagerar sig i Rosa Bandet och har som mål att samla in minst 11 miljoner kronor till Rosa Bandet och Cancerfonden. Jag arbetar på ett ICA Banken och i år har vi bestämt oss för hjälpa ICA med insamlingen.

Eftersom forskare har kommit fram tIll att 30 min medelintensiv träning varje dag kan förhindra eller åtminstone försvåra uppkomsten av Cancer. Att komma igång att rör på sig medför flera andra positiva effekter, såsom att man sover bättre och orkar mer på dagen.
Vår VD har satt upp en utmaning för alla 320 anställda på ICA Banken att han skänker 10 kr per dag och anställd till Rosa Bandet och Cancerfonden för alla som motionerar 30 min/dag under oktober.

Jag är ju inte den som brukar ligga på sofflocket när det gäller träning, men min utmaning blir att försöka cykla fram och tillbaka till jobbet alla dagar det möjligt (2×14 km). Har jag inte möjlighet att cykla, kommer jag ersätta det med en löprunda efter jobbet.
Idag slängde jag då in pendlarcykeln i bilen och åkte med den cykelverkstaden som ska fixa mitt vobblande hjul och växlarna som lever sitt eget liv just nu. Hoppas den blir klar fort, för jag är sugen att anta utmaningen.

På Instagram kommer de som vill att lägga upp bilder under hashtaggen #icabankensvettas

Imorgon kör vi då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.