Kanontid i sikte, men…

Långhelg och fint väder är ju en oslagbar kombo och idag skulle den årliga rundan Stockholm runt med TUG ägt rum som vi för en tid sedan ställde in av förklarliga skäl.

Tänk vilken fantastisk cykelrunda det hade blivit vädermässigt och det hade varit så kul att ha nästan 40 cyklister på fika hemma hos mig. Den som väntar på något gott får dock hålla sig ett par månader. Vi har nu flyttat denna runda till efter sommaren istället, så nu håller jag tummarna för att den går att genomföra i slutet på augusti istället och att vi får kalasväder då också. Jag som älskar att baka och fixa till detta event tycker det var lite ledsamt att det inte blev av som tänkt.

Istället stod jag kl 10:00 utanför den lokala växtförsäljningen och efter en stunds rundsläpnade på en tom vagn, fyllde jag den med tre säckar jord, två fräcka Pärlrönnar och två nävor. Dessa har nu hittat ned i mina två stora krukor på terrassen, där jag tidigare hade prydnadsgräs som inte längre var så snygga.

När detta var gjort åt jag lite lunch och sedan bar det iväg till MTB-banan i Hacksta för att vända ut och in på lungorna. Första varvet hade jag sånt grymt bra flow och jag tror banne mig att det hade kunnat bli en tid på under 13 min på varv 1 om det inte varit för andra cyklister på banan som man måste visa respekt för.

Varv 1 stannade på 13:58 och varv 2 på 14:07. Det är bra tider för att vara mig ändå, så jag är nöjd med tiderna.

Väl hemma igen fortsatte jag trädgårdsfixandet och strax innan middag kunde jag äntligen pusta ut med ett glas vitt i kvällssolen. En härlig dag helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.