Ett litet bidrag är också ett bidrag

Nu har bidragssäsongen startat för mig i utmaningen 1 kr/km som jag cyklar utomhus på någon av mina ”vanliga” cyklar. Mars blev en mjukstart och jag trampade ihop 140 km cykling utomhus, vilket betyder 140 kr till Team Utan Gränsers insamling till förmån för Läkare Utan Gränser.

Kanske inte mycket att hurra och skjuta konfetti 🎉 för, men alla bidrag är välkomna i TUGs viktiga insamling.

Cyklar egentligen mer

Innan Coronaviruset frammarsch pendelcyklade jag åtminstone 4/5 dagar i veckan till och från jobbet och har så gjort sedan juni 2019. Men då cyklar jag på min elcykelraket och den räknar jag inte med i denna utmaning och inte heller mitt virtuella cyklande i Zwift som jag också spenderar mycket tid på.

En normal månad cyklar jag mellan 800-900 km om jag inkluderar all typ av cykling jag gör. Det betyder att det blir lite mycket att donera för mig varje månad, så därför har begränsat jag mig för en för vilken typ av cykling som ska räknas med i insamlingssutmaningen.

Vill du hjälpa oss att hjälpa?

Stöd gärna Team Utan Gränsers insamling till förmån för Läkare Utan Gränser genom att donera en slant i vår insamlingsbössa eller swisha ett valfritt belopp till 123 338 01 77.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.