Våga vägra cykeltrainer

I veckan har det varit rätt nyckfullt väder och jag har inte fått en enda pendelcykeldag. När nu lördagen bjöd på ett friskt väder och uppehåll, så var det bara att ta tillfället i akt och ge sig ut på cykeln. Det blev en runda med cyclocrossen som har dubbdäck, för temperaturen låg omkring noll grader och jag gamblar inte med den säkerheten. Den känns när man inte cyklat på enoch en halv vecka. Kroppen är lite trögstartad och andning också eftersom jag oftast börjar min runda med en lååååång svag stigning på några kilometer.

Turen gick på välkända vägar utmed Garnsviken upp till Kårsta kyrka och sedan tillbaka över Brottby och hem igen på andra sidan av Garnsviken. Det blev ca 50 km in på cykelkontot idag och det är så härligt att komma ut och få frisk luft och njuta av alla fina vägar som går genom skogar och öppna fält. Våga vägra cykeltrainer!

På eftermiddagen idag åkte jag till Cykelkraft som har en butik i Täby som hade Black Friday-priser även på flera 2018 års modeller av cyklar och jag tror visst det blev en beställning på en ny racer att möta våren med.

Till salu

Detta betyder att min Bianchi Sempre från 2012 som är i fint skick med Shimano 105 växelgrupp nu är till salu.

5EC48D94-11CF-462C-91AF-8EA485AA53C7

Får jag presentera Electra som nya cykeln kommer heta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.