Jobba bort påskmyset

Okej, jag har minst sagt haft en annorlunda påsk i år, när man inte umgåtts och träffat någon i familjen som jag brukar göra på påsk. Men det har ju inte hindrat mig från äta lite för mycket av det goda.

Vågen är dum eller bara ärlig?

Vågen och jag inte längre är kompisar! Den mobbar mig genom att visa siffror som jag inte gillar. För att vi ska bli kompisar igen, bestämde jag igår att jag ska försöka ändra på det. Jag vet att vikt inte betyder allt och att man naturligt pendlar lite upp och ned hela tiden. Men eftersom jag inte pendelcyklar just nu, så känner jag att jag behöver göra en förändring.

För att ändra på mig kommer jag försöka få till minst ett träningspass per dag i form av cykling utomhus eller inomhus med Zwift. Den lite större förändringen blir att jag ändrar på min kost. Jag switchar över till LCHF, som jag körde för ett bra tag sedan och som då gav mig fina resultat på vågen.

Jag tar en vecka i taget och nu kör jag ett test tisdag till tisdag för att se vad som händer på vågen, midjemåttet och bröstmåttet.

Utgångsläge, dag 1

Vikt: 71,4 kg
Midjemått: 90 cm
Bröstmått: 95 cm

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.