Dags att ladda batteriet

Första delen av min semester börjar lida mot sitt slut. Vädermässigt skulle jag säga att att jag haft det toppen med allt i från hemsk tropisk värmechock till mer lagom svensk sommar. Regnet har jag inte sett till så mycket, men första jobbveckan ser ut att bjuda på rejält med regn.

Min el-cykel har jag inte rört sedan sista jobbpendlingen, men idag har jag utfört lite cykelvård på den och laddat upp batteriet. Jag ser faktiskt fram emot lite pendelcykling, om det nu inte vore för allt regn som väntas nästa vecka. Jag försöker arbeta bort att bara vara en solskenscyklist.

Cykla oavsett väder?

Frågan är om jag ska försöka lova mig själv att pendelcykla varje dag nästa vecka, oavsett väder? Det jag har störst problem med är att ge mig ut regnet på morgonen. Men nu när det inte är så kallt, ska ju inte detta vara något problem egentligen. Och vi har torkrum för våra kläder på jobbet. Det enda som kommer att vara blött när jag ska cykla hem är skorna som inte brukar hinna torka under dagen, men det kan jag stå ut med.

På måndag ska det bli fint väder, så då finns inga ursäkter. Men vi får väl se om jag håller löftet senare i veckan när himlen öppnar sig 🌧

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge

Min MTB har varit borta på reparation sedan i måndags och nu längtar jag efter den.

Det var något form av drev som man beställt till utbytet av min drivlina som var fel. Ett nytt var beställt i veckan, men det hann inte komma innan helgen, så nu blir den inte klar förrän nästa vecka. Det betyder at jag tyvärr inte cykla med mina kompisar som ska köra MTB-banan här i Åkersberga nu i helgen 😢

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.