Uhhh… vad svalt det blev

I morse hängde jag på min kompis Robert T på en cykeltur från Åkersberga till Djurö, där han lämnat sin bil igår efter att han kört hem en båt.

Vi har ju varit bortskämda med tropisk värme den senaste tiden, men på ett par dagar har temperaturen i stort sett halverats. Imorse när jag skulle cykla hemifrån för att möta upp Robert var det knappt 15 grader och därför blev det både armvärmare och handskar med långa fingrar.

Jag och Robert bor rätt nära varandra, men vi cyklar inte så ofta tillsammans. Vi körde inte på något sätt full fart idag, men jag tycker vi höll ett skönt lagomfort tempo med tanke på hur blåsigt det var idag.

På vägen ut till Djurö blev vi spontaninbjudna på kaffe hos Robert S på Värmdö som är en cykelkompis till oss. Strax innan vi var där stannade vi till och handlade med oss lite fikabröd. En påse Gifflar fick precis plats i en mina backfickor på cykeltröjan.

Totalt blev ca 84 km idag för min del och jag tycker det var riktigt kul att cykla idag. Robert är en sådan jämnstark cyklist och gör inga uttröttande ryck, även om han är kapabel till detta. Det gör att honom till en sådan bra träningskompis, så tack för grymt skön cykeltur idag 🙂

Selfiefoto av Robert

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.