Vasacykling

På söndag går ju Vasaloppet av stapeln och nu har SZR ordnat med ett lopp som heter SZR Vasacykling i Zwift. Perfekt för de som inte ska frysa och kämpa i skidspåren i Dalarna. Det är alltså ett 100 mile (ca 161 km) lopp som ska ta ungefär fyra timmar. Loppet startar kl 7:55 och man kan välja mellan två olika snabba klasser (C) eller (D). Tanken är man ska vara i mål för att kunna se målgången Vasaloppet, men vissa kommer nog använda tiden till att glo på Vasaloppet samtidigt som man cyklar.

Jag har inte anmält mig ännu, för bara tanken att sitta fyra timmar på cykeln inomhus och trampa för att avverka över 16 mil utan ha rört sig en meter avskräcker mig lite. I Team Utan Gränser är det ikväll fredag 2 stycken anmälda i klass C. Om jag nu anmäler mig, så är det väl bara att rada upp vattenflaskorna, energibarerna och GEL-påsarna bredvid sig på ett bord.

Men en sak undrar jag: Vad händer om man blir kissnödig under dessa fyra timmar? 😳 Lämnar man cykeltrainern så kommer ju alla vara borta med vinden när man är tillbaka. Man kan ju inte pinka på sig på parketten där hemma heller, så det är väl bara att förbereda sig med en PET-flaska om det skulle bli för outhärdligt 😂.

Ställa upp eller sova sött på kudden på söndag är frågan?

6839E3FF-759E-4E36-A5FA-D2EBBE62A152

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.