Filmtajm och tävlingspepp

Nu är det lite mindre än två veckor tills jag ska göra tävlingspremiär i klassen Herrar Sport på Engelbrektsturen. Det ska bli riktigt skoj och peppen är på topp.

För att få lite blandad träning försöker jag varva mina cykelträning med att både cykla MTB och racer. Igår var det MTB på schemat och då kändes Blå Leden som ett utmärkt val. Den består av mestadels av klassisk stigcykling och bjuder på allt från enkla partier, till delar som är täckta med spindelnät av rötter som kan vara förrädiska om de är blöta. De klassiska gyttjebaden börjar äntligen torka upp.

Den film jag valt att lägga upp idag är från en del som under våren delvis varit väldigt svårcyklad pga trädröjningen i vintras. Nu hade man rensat upp stigarna och lagt träspångar över de blötaste partierna, så man även fick öva på att bli av med lite spångest.

När jag sett filmen, ser jag att jag behöver öva på att få upp lite fart i skogen. Eftersom jag är lite ny på det här med att ha kamera på huvudet, så känns det utan att ha det som en bortförklaring att den gör att jag känner mig lite stel på cykeln. Men som med allt annat – övning ger färdighet.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.