Äntligen lite fast mark under skorna

Igår slaskade det ordentligt. Innan det fryser på och blir isgata tänkte jag att jag skulle hinna med att få känna lite fast mark under skorna och hinna med ett långt löppass.

Min vanliga runda som går bort till Ulriksdals Slott utmed Edsviken är inte ens att tänka på, då det inte plogas där. Vill man inte bryta benen av sig gällde det att igår att mäta ut en ny runda på kartan. Jag blippade ut en runda som sträckte sig bort till Ulriksdals Golfklubb och som gick på lite större gångvägar som kommunen plogar.

Nya rundan är inte direkt någon naturupplevelse, då vissa delar av den går utmed E4:an. Det är ju distansen och möjligheten att faktiskt kunna springa som är prio idag.

Det blev 16,16 km idag och jag kände mig inte ens trött när jag kom hem. Det är en härlig känsla! Nu har vräkt i mig den sista julmaten, så nu är man mätt och belåten också.

Fick ett svar på en tweet igår på Twitter, där Singelspring ska ha ett löppass på nyårsaftons morgon. Ska man kanske pallra sig upp och haka på det för första gången?

Inga dubbade skor här, men ack så sköna ändå
Här var det inte vidare bra plogat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.