Ledig förmiddag – då cyklar man

Idag bara lite sådär spontant, plockade jag ut en halvdags ledigt på förmiddagen. De flesta hade säkert plockat ut den på eftermiddagen en fredag, men nu kände jag att jag ville njuta av lite förmiddagscykling. 
Min vanliga cykelväg till jobbet är sedan i vintras avskuren av Ullna Golfklubb, där man tidigare kunnat passera med cykel. Den nya efterlängtade cykelbanan utmed Roslagsbanan som Österåker planerar att bygga ned till Täby är fortfarande på planeringsstadiet. Då har man som cyklist inte många alternativ om man vill cykla någorlunda säkert via Täby till jobbet.

Planen idag var att ta tillvara på att jag får typ två mil extra till jobbet pga den avskurna vägen och se det som ett tvådelat distanspass istället, eftersom jag måste hem igen också. Därför började jag dagen med en lugn frukost och sedan plockade jag ihop mina saker och gav mig ut.

Jag valde min vanliga cykelväg hem och fick bära min cykel och vada genom lera och vatten vid Golfklubben för att ta mig fram. Hur som haver blev det nästan 8,5 mil idag. Firade det genom att köpa hämtpizza, chips och lösgodis. Det är ju viktigt att fylla på förråden.

Så här såg ur för två dagar sedan, då det var kallt. Idag var det bara lervälling vid Ullna Golfklubb
Unnande mig idag en pizza nästan lika stor som vardagsrumsbordet

3 kommentarer

 1. Anna Buhre · februari 23, 2015

  Ok …. Inre skönhet!

  Gilla

 2. Magnus Emanuel · februari 22, 2015

  Det låter spännande. Men du: Skönhet, när blev det ett av mina intressen 🙂

  Gilla

 3. Anna Buhre · februari 21, 2015

  Å så gott med pizza! Nu har jag en grej på gång som sådana som du skulle testa som gillar hälsa o träning o skönhet….. Berättar mer sen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.