Träningsnytt

Måste faktiskt säga att jag är lite nöjd med mig själv, då jag börjat få in rutin att få till 1-2 gympass per vecka sedan en tid tillbaka. Jag har hittills fokuserat på att använda gymmets maskiner. Känner mig lite lost fortfarande på att använda fria vikter, men tänkte be en kollega på kontoret som brukar träna samtidig som mig om lite tips, när jag ser personen ifråga på gymmet igen.

Cykelpendlingen har tyvärr varit pausad en tid, då man stängt av cykelvägen igen för oss som pendlar pga rörarbeten kring den vägen. Den skulle öppnas igen på måndagen den 12 dec, men nu har de tydligen skjutit fram återöppnandet några dagar.

Scotland – en ny värld i Zwift

Idag läste jag lite roliga nyheter om Zwift. I februari nästa år slår Zwift upp portarna till en helt ny värld 🌍 Nya världen är Scotland och det tycker jag låter som en kul värld. Scotland är inte direkt är känt för att vara platt, så jag hoppas på lite roliga nya backar. Det kanske inte blir några alpbackar, men Scotlands högsta berg är Ben Nevis som är 1 344 m högt, så vi får väl se vad den nya Zwiftvärlden har att bjuda på?

Foto: Zwift.com

En skugga av ditt senaste PR

Upptäckte en annan kul grej i Zwift idag när jag körde ett pass efter jobbet. När man körde en bana, där man har PR (personligt rekord) på en sprint, så dyker det upp en skugga av en själv hur man just nu ligger till i förhållande till ens PR. Kul grej som peppar en att ta i lite extra 😅

Skuggan av mig ser du en bit framför min Zwiftgubbe. Man ser även skuggans kraft i listan ovanför mitt namn till höger i bild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.