Tillbakablick på gårdagens ultraintervaller

Igår lyckades jag genomföra min utmaning 6×10 kilometer på en dag.

Jag kan väl börja att säga till dig som funderar på en sådan här galen utmaning, så se till att du många löprundor i bagaget innan du gör detta. Det är jobbigare än du kan tro. Det jobbigaste för mig var inte konditionen, utan det mentala att man skulle dra på sig de där löparkläderna 6 gånger under en och samma dag.

Jag tycker jag fick till det bra igår med mat och dryck. Jag skulle nog inte gjort något annorlunda om jag skulle göra om detta idag. Bästa tipset var nog att göra smoothies. Min blandning bestod av vanlijyoghurt, fryst frukt, Maxim Carbo Loader och blåbärsjuice.

Det bästa med dagen var när jag strax innan det näst sista passet fick reda på att en kompis skulle åka över till mig och göra mig sällskap. Lyckan blev ännu större när en till anslöt sig till min sista runda. Att ha personer med sig på de sista rundorna är något som jag verkligen kan rekommendera. Man glömmer liksom bort att det är jobbigt.

Att sist men inte minst bli mött av en spontan välkomstkommitté bestående av två till kompisar vid porten när vi kom tillbaka var sjukt härligt!

Idag så har jag känt mig ganska stel i benen, men har inga andra krämpor eller skavsår. Dagens största utmaningar har varit att gå nedför trappor.

Det syns i distansdiagrammet när jag gjorde min utmaning iallafall

6 kommentarer

 1. Magnus Emanuel · mars 22, 2013

  Tack Johan!

  Gilla

 2. Magnus Emanuel · mars 22, 2013

  Tackar 🙂 Ja, jag hoppas få till ett gäng långa rundor innan Vätternrundan. Är sjukt sugen på att bekanta mig med min nya cykel.

  Gilla

 3. Dahlhöjd · mars 18, 2013

  Riktigt bra jobbat!!!! / Johan

  Gilla

 4. JB · mars 18, 2013

  Kul lycka till med loppen. Du verkar träningstålig, nyckeln till bra premiär Vättern brukar vara några 15 milare i benen. Kör hårt!

  Gilla

 5. Magnus Emanuel · mars 18, 2013

  Tack så mycket. Ja, det har varit ett kul test och se vad man faktiskt orkar med. Efter lite vila ett par dagar är det träning inför Sthlm Marathon och inte minst min premiärmedverkan i årets Vätternrundan som hägrar.

  Gilla

 6. JB · mars 18, 2013

  Mycket imponerande ”experiment” och starkt genomfört, inte minst mentalt. Grattis!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.