Vinden viner – det e höst

Igår när det var torrt och fint väder förberedde jag lite inför vintern genom att plocka in alla utemöbler i förrådet, så nu är det bara några krukor med de sista överlevarna av sommarblommor kvar tillsammans med de höstblommor jag planterat.

Det är så himla fint nu tycker jag när alla trädens blad skiftar i gult, rött och grönt. Jag älskar verkligen hösten just nu, trots vädret idag.

HoHo alla svampar, var är ni?

Dagens regn och blåst kändes utmärkt för en svamptur, så på förmiddagen var jag en sväng till skogen. Men allt var länsat där jag brukar gå, endast vackra oätliga flugsvampar kvar.

Jag tror att pensionärerna och säkert även en del hemarbetare som tagit en paus i arbetet, dammsugit skogen på svamp i veckan. Så när vi helgplockare kommer, fanns inget kvar 😭 Får börja leta efter nya jaktmarker…

Pyttelite träning är dock träning

Denna vecka har varit en usel träningsvecka, eftersom jag i veckan hämtade min nya bil, så har det blivit rätt mycket bilåkande och inte så mycket cykelpendling. Och det blir mer bilåkande nästa vecka också för att jag har en del ärenden jag behöver utföra. Jag verkar dock pricka in veckans regnigaste dagar, då jag ska cykla som det ser ut nu 😅 Det gör inget, för jag har lärt mig att omfamna regnet och det är ju bara vatten…

Nu ska jag in till stan till mina vänner butik Olja & Oliv på NK för att titta lite på vad vi kan kan hitta på för julskyltning där och sedan förmår det bli ett Zwiftpass senare i eftermiddag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.