1:a cykeldagen i Marbella

Efter att vi igår ägnade oss att montera ihop våra cyklar, så var det idag dags för första cykeldagen. Vi rullade den låååånga vägen ned till Marbella från den bergskant där vi bor som heter Sierra Country Club. Väl nere i Marbella stannade vi och sedan började vi dagens långa klätterpass.

I perfekt väder med sol och ca 17-20 grader började vi trampa uppför. Det var en väldigt blandad klättring, med allt väldigt från brant till lite mindre brant. Det blev alltså även lite tid för återhämtning då och då på väg mot slutmålet som var bergsbyn Istán.

Väl framme Istán, hittade vi en liten bodega vid ett litet torg i den lilla byn där vi slog oss ned, fikade och åt en bocadilla. Efter detta blev det en herrejösses lång utförsåkning tillbaka ned mot Marbella igen. Några vek av vid stället där vi bor och några fortsatte hela vägen ned till Marbella, för att få till en till klättring upp till stället där vi bor.

Den sista backen från vägen upp till huset blev en galet brant klättring där lutningen är snitt 11 %. Den har vi framför oss varje dag denna vecka 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.