Då var det semester…

Äntligen var det semester eller är det verkligen äntligen semester? Nä… jag ska ärligt säga att jag inte riktigt ser fram emot att vara ledig. Det kan låta knäppt, men i mitt fall som för många andra som arbetat hemma sedan i mars, så känns allt bara lite trist. Det kommer vara samma hus man ser, då resplanerna i sommar sedan länge är inställda.

Jag är ändå lyckligt lottad som har ett litet hus med en liten plätt utanför där jag kan påta och titta på allt fint jag planterat. Men innerst inne skulle ni bara veta hur avis jag är på er som har ett sommarhus själva eller ett i släkten att åka till. Att ha möjlighet till lite miljöombyte några veckor är något som många skulle må bra av i dessa tider. Men alla vi som inte har det får lov att försöka hålla humöret uppe ändå, det är ju ändå sommar…

Semestern började som sagt igår med rätt okej väder, men idag har vi fått lite klassiskt ösregn. För naturen är ju detta suveränt och vem vet, kanske gör detta att svamparna i skogen kommer extra tidigt i år.

Träningssemester

Jag funderade lite på om jag skulle låta årets semester gå i träningens tecken. Jag tänker mig inga mål eller förbud, utan bara fokus på att röra mig så mycket som möjligt och försöka träna lite allt möjligt.

Denna regniga dag började jag med att väcka liv i min roddmaskin. Rodd är ju något som ger kroppen en mångsidig träning och man känner verkligen att man använder hela kroppen när man kör ett längre pass med den.

Idag körde jag ett pass på ca 35 minuter och lyckades under den tiden ro ihop 900 roddrag. Det gjort mig sjöblöt av svett, vilket är ett bra kvitto. Sedan körde jag lite styrka med mitt gummiband och lite armhävningar som jag blivit rekommenderad att göra för att träna överkroppen.

Åhej… 898, 899 och 900 😅

Min dröm

Det är att känna mig bekväm i bar överkropp på en strand, vilket jag inte riktigt gör idag. För länge sedan tyckte jag inte om att bli fotad, varken med eller utan tröja. Det har jag kommit förbi efter alla år av cyklande, som gjort att jag gått ned i vikt.

Nu känns det bra att vara med på bild igen, men att se sig själv i bar överkropp på t.ex. stranden är jag inte 100 % bekväm med ännu, även om det på senare tid dykt några sådana bilder, som den ovan eller efter att jag tagit ett morgondopp på min morgonrunda. Men detta ska jag jobba på i sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.