Äntligen lite svensk sommar

Förra veckans tropiska hetta har nu släppt taget om Stockholm för denna gång och nu går det äntligen att andas igen. Jag trivs mycket bättre med en temperatur på 20-25 grader. Imorse tog jag racercykeln för omväxlings skull och jag njöt av den friska luften som var efter nattens regn och halvvägs in på rundan fick jag smaka på lite regn också.

Som vanligt stannade jag till vid den lilla badplatsen som jag börjat göra lite då och då på morgonrundorna. Jag som egentligen inte är någon badkille börjar verkligen uppskatta det uppiggande doppet i slutet på rundan. Jag känner jag mig som en ny människa efter det korta men uppfriskande doppet.

Jag har under den tropiska värmen inte haft någon ork att ens försöka ta i på morgonrundorna, men idag kände jag att kroppen sakta börja komma igen. Jag har också sovit rätt dåligt när det varit så varmt. Men det tar väl några dagar innan jag man piggnar till igen gissar jag.

Förutom mina morgonrundor har jag nu börjat försöka träna min överkropp lite. Jag har börjat använda mitt gummiband med handtag som jag köpt för ett tag sedan, men inte använt. Jag kör tre olika övningar med det och så avslutar jag med att göra plankan i 1 min. Känns som en bra start när man som mig inte tränat överkroppen alls förut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.