KOM – Let’s Zwift again!

KOM let’s zwift again. Like you did last winter. Yeah, let’s zwift again… 🎶

Innan det var dags att ge sig av hem till pappa för att äta en fars dags lunch så besteg jag berget i Zwift. Tyckte det var dags för en tur uppför Alpe Du Zwift och detta var min tredje färd upp till The Prize Wheel som väntar på en med en present när man nått toppen.

Idag kände jag mig faktiskt oförskämt pigg, så idag hade jag kunnat sprätta lite tro jag. Men jag valde att lägga mig på en jämn och fin takt när stigningen startade.

Jag hade laddat upp med två vattenflaskor för det går åt mycket vätska, trots att jag har både fläkt och fönstret på glänt. Min drickataktik blev att ta en rejäl slurk vid varannan sväng av de 21 stycken man gör på vägen upp.

Det blev faktiskt inte min snabbaste tid upp idag, men när jag nådde toppen ändrades plötsligt mina kläder och jag fick en prickig bergatröja. Fattade först inte riktigt varför jag fick denna tröja, men något bra måste jag ju gjort?

Försökte Googla lite på det och hittade väl lite info, men förstod fortfarande inte varför jag förärades med denna tillfälliga bergatröja under passet. Vände mig då till Facebookforumet Swedish Zwift Riders och fick då till svar att den får man om man tar KOM 👑 av de som befann sig på Alpe Du Zwift just då.

Tror jag börjar få lite lite mer cykelsjälvförtroende nu, även om jag inte är i närheten av flera av mina snabbisar till cykelvänner.


Idag har uppgraderat min lilla zwifthörna här hemma med en hållare för min padda på cykeln. Efter lite mekande, så fick jag dit den och imorgon på SZR Joyriden blir det premiär för att se hur det känns att ha den monterad på cykeln när man är in action. Den har också ett smart fack nedanför där paddan sitter där man kan lägga mobilen. Så nu har man alla prylar inom smidigt räckhåll.

Jag har ju tidigare haft paddan på ett ställ bredvid, men tycker det varit lite svårt att läsa t.ex. listan med vart man befinner sig i klungan. Nu kanske man blir sjösjuk istället när paddan gungar med cykeln 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.