Black Friday – Fynda eller inte?

Under de senaste veckorna har butikerna vräkt ut att det är Black Friday-månad, eller Black Friday-veckor med massor med erbjudande. Jag tycker det är lite synd att man utarmar denna shoppingdag, genom att köra reor under hela november. Det tenderar nog att bli lite som mellandagsrean snart, som kan pågå från veckan före julafton till slutet på januari. Det gör att den tappar den önskade woweffekten hos oss konsumenter.

Förra året fyndade jag en ny cykel på Black Friday och gjorde ett riktigt bra klipp eftersom den var prissänkt med hela 7 000 kr. I år har jag inte några planer på att köpa en cykel, men ett tillbehör kanske som kommer göra cykeln och cyklisten som färdas på den glad?

Hjulklapp

Jag har aldrig någonsin köpt några andra hjul till mina cyklar än de som följt med vid leverans. Nu kanske det är dags, om jag hittar något fräsigt och inte allt för dyrt. Ett par hjul kan kosta som en hel cykel, men det är inte aktuellt för mig. En liten uppgradering är vad som kanske står för dörren. Jag har spaning på ett par stycken, men vi får se om det blir något fynd eller inte!

Ska du eller har du fyndat något cykligt den senaste tiden?

Foto: Prime Bike Components

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.