Svett är bara fett som gråter

Jag ska börja med och säga att löpning är kanske en av de lättaste träningsformerna som man kan ägna sig åt. Det jag menar med det är att det är lätt att bara dra på sig träningskläderna, skorna, öppna dörren och ge sig ut. Vipps så är man igång.

Cykling är också rätt lätt att träna, men det är lite mer meck innan man kommer iväg och så är det hyfsat väderberoende.

Jag tycker dock det är skitjobbigt med löpning när varje löpsteg känns och då menar jag inte att jag har ont någonstans, för det har jag inte. Utan när man kanske väger lite för mycket så att kroppen studsar tillbaka i varje steg 😆 Jag vet att löpning kombinerat med cykling och bra mat kan vara en bra metod att bli av med det, men det är där min motivation tryter.

Det är så orättvist att vissa verkar kunna äta och smaska i sig vad som helst och det händer ingenting med dem, medan andra bara behöver titta på en bulle så går man upp i vikt.

Nåja, nu måste jag lägga in en växel till och kämpa på med den tråkiga löpningen. Jag hoppar inte av mitt mål att åter springa Sthlm Halvmarathon i september efter några års frånvaro från löpningen.

Svett är bara fett som gråter som Paolo Roberto brukar säga…

65BD2E99-ECFC-4459-B47C-2534E248F8CF

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.