Dan före dan före dan före cykelloppet

Inför större utmaningar brukar jag alltid bli pirrig och nervös flera dagar innan. Inför den nu stundande Vätternrundan känner jag än så länge ett inre lugn. Jag tror det beror på att jag känner mig rätt bra förberedd. Innan loppet kommer jag med morgondagens pendelcykling ha cyklat strax över 230 mil och i cykelkretsar är det kanske inget att skryta med. Det känns ändå som en bra mängd mil att ha i benen till att man ska avverka de 30 milen.

En helt annat annat sak som jag tror gör mig extra pepp är att jag i år kommer att cykla med Team Utan Gränser som är den bästa cykelgemenskap ♥️ jag någonsin varit med i. Jag känner långt ifrån alla 75 teamkompisar, men de jag fått äran att cykla med och lära känna lite mer är så sköna! Ta åt er i TUG om någon läser detta!

Vädergudarna ser än så länge ut att vara med oss, då vi ser ut att få 15-20 grader och 🌤 Om denna prognos håller i sig, så kommer cyklingen gå som en dans.

För övrigt har jag idag hämtat ut en låda med energi som jag beställt från Wiggle. Jag brukar köra med produkter från HIGH5. Jag tycker man ska köra med sånt man vet sedan tidigare att kroppen mår bra av. Man vill ju inte få rännskita under loppet för att man provat något nytt som magen kanske inte gillar.

2 kommentarer

  1. Johan L · juni 13, 2017

    Vi läser och tar åt oss. 🙂 Syns på fredag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.