Trevlig start på veckan

Imorse stannade vågen på 30 dagarsutmaningens lägsta notering: 72 kg blankt. Jag är fortfarande lite förvånad över hur bra detta går med att äta lite kolhydrater. Mer förvånad, eller lycklig är jag över effekt det har på vikten och det går liksom emot alla kostråd jag tidigare hört.

Nu är inte min plan att äta så här hela livet, men jag kommer definit att äta det några dagar i veckan, även efter min utmaning är över och sedan äta klassiskt några dagar. Det som jag kanske hoppas mest på är att jag inte ska tillbaka till småätande som jag tidigare gjorde, vilket denna nya kost fått mig att sluta med.

Igår hittade jag också ett gäng trevliga recept som jag ska prova och först ut med en köttfärs och äggratäng som egentligen i grunden är en klassisk köttfärssås med knäckta ägg i som man gör i ugnen med av massor smält ost. Det blev jättegott tillsammans med lite grönsaker.

28BA5998-94F5-44BE-92BE-71049C8CCA6A

Jättesist i grupp A

Igår körde jag höstens första race i Zwift och av någon underlig anledning så hamnade jag i klass A bland alla duracellkaniner, fast jag är hundra på att jag anmälde mig i klass C. Racet var uppför Alpe Du Zwift som är en stigning på över 1000 höjdmeter, så det var ingen lätt match jag tog mig an.

Jag struntade i att alla bara cyklade ifrån mig och trampade på så gott jag kunde. När jag efter ca 2 timmar gick i mål, var jag 1 timme efter den som först gick imål i A 😬 I totalen kom jag dessutom näst sist av alla som tog sig upp och i mål. Det enda som kändes lite bra, var att över hälften av de startande bröt. Jag tror vi var 47 st från start, men bara 21 gick imål.

Man får väl se racet som ett bra träningspass, för jag har nog aldrig haft så mycket saltfläckar och genomsvettiga cykelbyxor, som efter passet igår.

23A75D56-DF6D-47F9-93C0-C2AFEAD14D1D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.