På lördag trampar vi för barn med cancer

På lördag den 17 mars är det Spin of Hope och då kommer jag och 10 vänner hålla igång en spinningcykel i 12 timmar på Gym & Motion i Åkersberga.

Flera medlemmar i Team Utan Gränser har bokat Spin of Hope cyklar runt om Stockholm som kommer hållas igång hela dagen. På vår cykel i Åkersberga är vi tre stycken från cykelteamet (Jag, Robert T och Johan H) och Johan kommer dessutom att köra ett dubbelpass. Sedan får vi hjälp av Roberts fru, vänner och arbetskollegor till oss, så vi kan hålla igång cykeln hela dagen mellan kl 07:00 till 19:00.

Pengarna vi betalt (3 000 kr) för guldcykeln går oavkortat till Barncancerfonden. Pengarna som samlas in denna dag används till att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer och kommer dem tillgodo via Barncancerfondens lokala föreningar.

Boka en cykel du med

Det finns fortfarande tid och cyklar att boka runt om i Sverige om du också vill göra detta. Detta är väl ett utmärkt tillfälle att kombinera träning och dessutom bidra till något väldigt viktigt. Läs mer om eventet hos Spin of Hope.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.