Titta han pendelcyklar

Det känns lite fel att säga att detta blir höstens första pendelcyklingpremiär när vi är mitt i sommaren och det även idag väntas bli upp emot 30 grader varmt. Men för mig som precis börjat jobba igen efter semestern, så brukar det kännas som att direkt efter semestern drar höstsäsongen igång.

Hursomhelst ska det bli härligt att trampa till jobbet denna varma fuktiga onsdagsmorgon.

F82A32E9-7C92-4022-8500-2E09CB2B2795

Igår skulle jag tagit en löprunda, men jag kände mig mosig av att man inte sover så bra i värmen och så var jag rätt stel efter söndagens löprunda. Därför ställde jag in den.

Dag 4 av 30

Utmaningen att äta minimalt med kolhydrater går rätt bra faktiskt, men jag ska erkänna att suget efter en 🍦 eller någon 🍪 finns där ibland, men jag har klarat att stå emot det. Idag har startat morgonen med äggröra med panchetta, samt lite tomater och en kaffe.

På jobbet har jag nu ordnat så jag även kan äta lite mellis på eftermiddagen. Jag har skaffat mig en rätt fet fil med lågt sockerinnehåll och blåbär att ha i den, samt en påse med Baby Bell ostar 🧀 att tugga i mig när jag känner för det.

7311C40C-9114-4D93-A535-B11A1CC36AB0

Det jag redan nu noterat är att det är rätt dyrt att äta en kolhydratfattig kost om man vill äta varierat. Men det är väl bara att acceptera om man vill se några resultat.

Vanlig vardagsmat iform av t.ex makaroner och korv är ju billigt, enkelt och snabblagat. Men även om det jag äter nu tar lite längre tid att göra, så känns det rätt bra. Det jag annars äter till vardags är nog ofta för mycket pasta, ris och potatis kontra vad jag faktiskt gör av med.

Jag har också glädjande kunnat notera att vikten i morse var 73,5 kg, vilket är 1 kg mindre än för fyra dagar sedan då jag startade utmaningen. Om det fortsätter i rätt rikting är väl bara att återse.

Plingpling på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.