Nyservad cykel och utmaningen rullar på

Igår fick jag in min cyclocross på en återbudstid för att få hjälp med att fixa bromsarna på den. Den hade ingen bromsverkan alls på bakbromsen och pyttelite fram. De fixade det så nu kan jag stanna igen, men jag fick också veta att det är en hel del saker som de tyckte jag skulle fundera på att byta ut. Gamla Constanza som jag kallar henne är tydligen i behov av ny kassett, kedja, stor och liten klinga, hjullager bak och så var snart dags att byta bromsskivor. Låter ju som detta kan bli skitdyrt, när man inte är så mekkunnig. Får kanske muta någon vän att hjälpa mig i höst 😬

Nu funkar ju iallafall cykeln, så imorgon onsdag blir det nog lite pendelcykling och ikväll när värmen börjat lägga sig, kanske man kan få till ett löppass.

Dag 3 av 30

I min utmaning att äta minimalt med kolhydrater under 30 dagar, så gick första arbetsdagen rätt bra. På Mitt jobb har vi en grym restaurang som gör det lätt att välja vad man ska lägga på tallriken, även om menyn så här i semestertider är lite begränsad.

Till middag igår blev det kallrökt lax som jag skivade i lite tjockare skivor. Sedan gjorde jag en sallad med blomkål, gurka, gula tomater, röd spetspaprika, hackad purjolök, osttärningar och så toppade jag det hela med citronolja. Till detta hade jag ett kokt ägg, soja blandat med wasabi och majonnäs. Lyxigt gott blev det!

7298BE5B-B6FD-437E-B321-E139891F90CE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.