Tillbaka till vardagen

Varje semester har någon gång sitt slut och nu är den slut för mig, med sommaren forsätter ju trots det. Varje morgon denna semester har jag kunnat skörda en handfull mängd med jättesmultron från mina plantor på terrassen och smultron är ju rika på c-vitamin, samt helt galet smarrigt att ha i filmjölken.

4230F619-DFD0-4AEA-A725-F1E65AECC95A

Igår tog jag mig i kragen och sprang en runda direkt efter att himlen klarnat upp efter morgonens välbehövliga skyfall. Det skulle visa sig bli det svettigaste jag gjort i mitt liv. Det var säkert 99 % luftfuktighet och så hade solen börjat skina på det. Det gjorde att man blev sjöblöt rätt fort. När jag kom in på stigarna i skogen så var jag tvungen att ta av mig i bar överkropp, vilket jag ogärna brukar göra. Detta för att löpartröjan klibbade fast på kroppen likt ett ålskinn.

Jag fick i hop en mil och tempo på strax över 6 min/km, vilket jag är rätt nöjd med i djungelhettan. Efteråt insåg jag att jag kanske måste investera i ett par nya löparskor, då stortårna börjar titta fram genom skornas överdel 😅 Ska försöka hitta ett par ersättare omgående, så man hinner springa in dem till halvmarathon i september.

30 dagars utmaningen

Nu har jag också startat mitt 30 dagars test, där jag ska äta minimalt med kolhydrater. Grönsakskontot kommer nog växa den närmaste tiden och jag har fått mycket tips på saker att äta av en kompis.

Min startvikt var 74,5 kg och idag är det andra dagen på detta 30 dagars test och vikten imorse var 73,8 kg. Jag brukar pendla lite vikt när jag väger mig, men vi får väl se om detta är en nedåtgående trend som håller i sig. Om så är fallet, så är planen att sluta vid 65-67 kg och försöka hålla det 🙂

70C12F4C-3042-41BE-B9A5-4CCAEA426E47

Middagarna saknar ju inte färg iallafall. Och jag har än så länge inte saknat varken potatis, pasta eller ris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.