Donationsdax

Vi är nu några dagar in i maj och det är dags att summera april månads cykling i utmaningen 1kr/km. Jag ska vara ärlig och säga att jag pausade utmaningen i mars pga att det var så mycket annat den månaden, men från och med april kör jag som vanligt igen.

Det blev både en del Zwiftande inomhus och rätt mycket vanligt cyklande utomhus eftersom jag var en sväng och cyklade i Spanien i april. Totalt så trampade jag 472 km och det blir då 472 kr till Team Utan Gränsers insamling till förmån för Läkare Utan Gränser.

Jag ska försöka att få tillbaka Zwiftrutinen på kvällarna i veckorna som jag hade vintras och sedan variera det med pendelcykling och förhoppningsvis mer utomhuscykling på helgerna. Sedan måste jag även väva in lite löpträning, då jag har Stockholm Halvmarathon som hägrar efter sommaren 😬

Ikväll blev det 30 km zwiftcykling på erbarmligt tråkiga platta vägar med lite backar, då det är Londonbanorna som just nu är öppna att cykla på i Zwift. Nåja… det blev rätt svettigt och hög puls ändå.

D0B3C406-0D76-4980-8D35-31A0CF582D7C

Rumpselfie från Zwift

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.