Semesteraktiviteter


Nu har man då avverkat de första dagarna på semestern och det har än så länge innehållit ett landsvägspass på ca 7 mil som gick upp mot Närtuna och sedan via Lindholmen och Vallentuna hem igen. Jag kunde också konstatera att förra årets vägrenoveringar som Trafikverket gjort på småvägarna i Roslagen blivit lite bättre att cykla på. När man säger renovering, så tror man ju att det ska bli bättre? Men Trafikverket har snålat och valt att lägga något som kallas för Tankbeläggning och förra året var det helt horribelt att cykla där. I år är det lite bättre att cykla på beläggningen, även om det forfarande inte är lika njutbart som på vanlig asfalt. Tankbeläggningen verkar inte vara särskilt hållbar, då det redan blivit hål och sprickor i den ”nya” beläggningen här och där. 

Under torsdagen var det tänkt att jag skulle köra ett MTB-pass för visa Blå Leden för de i Team Utam. Gränser som kör MTB och som var lediga, men inga kunde då. Har nu istället flyttat det till helgen istället, så får vi väl se om några kan då. 

Annars jag turistat lite på lagom avstånd från hemmet och jag har varit en sväng upp till Norrtälje och fyndat lite på en loppis. Hittade dessa två små minioljelampor.


Jag provade något nytt och förvånansvärt spännande ikväll. Bilbingo. Detta kan tyckas vara något som bara pensionärer spelar, men nej då. Det var massor med ungdomar på plats. Det hela gick av stapeln uppe i Rimbo och det var ca 200 bilar på plats med oss. Det hela går ut på att man köper ett antal brickor och sedan sitter man i bilarna och lyssnar på numren som ropas ut. När man har bingo så tutar man. Tyvärr vann ingen i vår bil, men det hela var rätt spännande och himla trevligt måste jag säga. Man har en paus i halvtid där man hinner äta och dricka lite kaffe innan det är dags för rond två. Det blev ett kul sätt att spendera en onsdagskväll på, istället för att hänga framför tv:n.

Bilbingopicnic

Bingobrickorna snyggt uppradade på brickan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.