Idag kom hon hem

Cykelfamiljen växte idag, då Camaleonte kom hem. Äntligen kan jag sätta fart med pendelcyklingen igen. Som jag tidigare skrivit, så är det en Bianchi Camaleonte Sports Inn som nu ska ta mig fram och tillbaka till jobbet. 

När jag kom hem idag, provcyklade jag den lite i kvarteret och den kändes riktigt trevlig att cykla på. Imorgon blir dock första riktiga testet, då jag tänkte göra mitt för miljön genom att välja nya cykeln som färdmedel.

2 kommentarer

  1. Magnus Emanuel · juni 17, 2015

    Hej Jörn. Jag ska vara ärlig och just denna modell blev en väldig besvikelse för mig. Den krånglade från dag ett. Det var framför allt växelsystemet som skulle vara så bra som var helt hopplöst. Vet inte om min cykel var ett måndagsexemplar, men Bianchi försökte få ordning på den, men lyckades inte. Det slutade med att de köpte tillbaka den och i början på augusti köpte jag istället en Bianchi Zurigo cyclocross istället som jag då fick ett bra pris på. Det är den bästa pendelcykelkompis jag någonsin haft. Snabb, går att utrusta med stänkskärmar och så kan man ha skoj med den i leran också 🙂

    Gilla

  2. Jörn Klawan · juni 17, 2015

    Är själv ute efter en pendlarhoj som kräver så lite underhåll som möjligt men ändå är snabb och rolig att köra. Hur har den fungerat för dig, vinterkörning, skärmar, underhåll, service, rullbromsar osv?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.