Backafton

Väldigt nöjd med min nu svarta styrlinda 

Idag hämtade jag Celeste som varit på reparation och fått nya växelreglage, vajrar, varjerhöljen och ny styrlinda. Sadeln hade inte kommit ännu, så den byter jag själv när den dyker upp. Beställde en exakt likadan, eftersom jag tycker väldigt mycket om den som jag har idag.

När jag kom hem gav jag mig ut på en testrunda för att kolla att allt kändes bra. Ganska snabbt kunde jag konstatera att det var som att cykla på en ny cykel. Växlarna gick otroligt fint och smidigt. Bianchi Café & Cycles nya mekaniker har gjort underverk med min cykel.
Jag styrde mot min hatbacke: Hakungebacken som ligger en bit ifrån där jag bor. Körde den fem gånger upp och ner, för att sedan köra en relativt lugn kvällsrunda runt Garnsviken som är en väldigt backig runda. Totalt blev det ca 30 km ikväll.
Nu till något helt annat:
Är du sugen på att cykla Halvvättern? Jag har en arbetskamrat som har en plats till det loppet som hon vill sälja pga av att hon har fått förhinder den 8 juni. Starttid ca 8.10. Släng in en kommentar här nere om du är intresserad, så kan jag sammanföra er. Pris 600 kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.