Blir vi en till i familjen?

Idag lämnade jag in Celeste för att det var dags att byta ut allt som skadats efter att jag körde omkull i mars. Förutom nya växelreglage, valde jag en ny färg på styrlindan. Original är lindan vit, men nu valde jag svart, även om många anser att den ska vara vit på racer. Det struntar jag i, för jag tycker svart är coolt.

När jag ändå var hos min hovleverantör Bianchi Café & Cycles kunde jag inte låta bli att drömma mig bort bland alla fina cyklar. Där stod min drömpendelcykel Bianchi Zurigo D2 och tittade på mig, men den får nog vara kvar i drömmen ett tag till. Jag pratade nämligen lite med en av säljarna som introducerade mig för en cykel jag nog ärligt talat aldrig skulle kollat på. 
Eftersom cykeln mestadels ska användas till pendlande i ur och skur, tyckte han att jag skulle kolla in en modell som heter Bianchi Camaleonte Sport Inn. Modellen har ett växelnav och rullbroms som båda är utformade så att de är skyddade från väder och vind och hyfsat underhållsfria. Visst det kanske inte är en cykel som jag kommer sätta några fartrekord med, men det är ju inte tanken heller. 
Undrar om detta är min nästa familjemedlem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.