Träningssammanfattning 2013

Idag går träningsåret 2013 mot sitt ände. Jag kan konstatera att 2013 var året då mitt träningsfokus flyttades från löpning till cykling. Allt började med en slutrea på Bianchi Café & Cycles i slutet på januari då min livs första racercykel inhandlades. När våren väl kom, exploderade cykelkänslorna och den lycka som jag kände för att ge mig ut på ett träningspass kan endast beskrivas med ett stort leende.
Lagom till sommaren blev det även en ny MTB. Idag tycker jag det är lika kul att köra långpass med racern, som att gegga ner sig i skogen och träna på att bli bättre och bättre på att tackla stock och sten.
Det här var också året då jag träffande nya vänner tack vara mitt cykelintresse. Bekantskapen startade genom Twitter och mynnade sedan ut i en första träff på ett långpass landsvägscykling ner mot Nynäshamn. Sedan dess har det blivit ett antal träffar med gänget i Nacka och man kan väl inte bli annat än varm i hjärtat när cyklingen gjort att man funnit ett gäng nya vänner. Är så glad att Jörgen, Jessica, Lasse och Robert cyklat in i mitt liv.
Hur mycket träning har det blivit 2013 då?
Cykling – 3142 km
Löpning – 485 km
Gott nytt år till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.