Pling, pling här kommer vintercyklisten

Fick stressa iväg från jobbet idag för att hämta bilen som var på sin månatliga SPA-behandling. Tänk om man själv skulle unna sig lite lyx lika ofta?

Efter en kortare löptur till bilvårdsfirman och utkvittering av primadonnan till bil, så passade jag på att svänga förbi Decathlon på vägen hem. Man hittar nästa alltid några kul och prisvärda fynd där.

Idag blev det tre saker som jag funderat på länge. Första prylen var att jag fick tag i en baklava som gör att man ser ut som en rånare, men håller sig varm om ansiktet under kalla pendelcykeldagar. Tur man arbetar på en internetbank, för annars hade de väl ringt polisen om kommit in jobbet in med den jobbet.

Nästa värmande pryl blev ett par skoöverdrag till mina MTB-skor, så fossingarna också håller sig varma.

Sista prylen är till racercykeln som nu är utrustad med trainerdäck. Ett problem med att köra trainer inomhus är just att man är inomhus, där fartvinden inte svalkar en. Detta gör att det  droppar svett ned på ram och detta är inte bra eftersom svett innehåller mycket salt, vilket kan förstöra cykeln. Då hittade jag en fiffig pryl för 129 kr som man spänner mellan styre och sadel och som fångar upp svetten. Sedan tar man bort den efter passet och tvättar den.

2 kommentarer

  1. Magnus Emanuel · november 28, 2013

    Ja, det är ett fiffigt tillbehör som inte stör själva cyklingen.

    Gilla

  2. Katja · november 28, 2013

    Smart med svettfångarn 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.