Ett par dagars träningsfrånvaro

Senaste veckan har jag haft något i kroppen som inte velat bryta ut riktigt, vilket jag tackar kroppen för. Det innebär också att man kanske inte känner sig 100 %, så träningen har legat nere denna vecka. Nu börjar det kännas bra igen, så jag ser verkligen fram emot lite cykling i helgen.

Det blir dock cykling först på söndag, då jag ska åka över till Jörgen Otterstål för låna en trainer av honom. Har blivit erbjuden att testa den som han har, innan jag eventuellt ska köpa en själv. Det gäller ju att maximera cykelträningen i vinter, när man ska köra Vätternrunda på under 9 timmar nästa år.
När jag ändå åker över till honom, tänkte vi ge oss ut och köra lite MTB i omgivningarna där han bor. Då hoppas jag få testa min nya cykelhållare till bilen som jag skulle köpt idag. Jag får försöka hinna med köpa den imorgon, då det blev en längre arbetsdag än väntat idag.
Egentligen borde jag springa, eftersom det är Stockholm Halvmarathon nästa lördag. Jag har givit upp tankarna på att slå förra årets tid – nu är målet att ta mig runt istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.