Vinterdäckstajm

Jag har in i det sista väntat med att sätta på vinterdäck på cykeln. Bilen var jag förståndig nog att byta på redan på för 2 veckor sedan, vilket var tur med tanke på gårdagens snöfall som på rätt kort tid svepte in oss i mjukt duntäcke av tjock härlig snö. Och mer ska komma tydligen.

Imorse tog hämtade jag in vinterdäcken från förråden, så de ska mjukna lite i värmen innan jag ska ge mig på att byta på pendlarhojen.

De smattrande vinterdäcken på cykeln väger ju rätt mycket mer än de vanliga MTB-däcken som sitter på sommartid, så därför har väntat att byta på den. Men nu finns inga bortförklaringar, det är bara att byta.

Gymråttan kämpar på 🐭

I veckan gjorde jag förövrigt mitt andra gympass och känner mig lite som en newbie när man glider runt mellan maskinerna. Första gången var det bara jag och en till på gymmet när körde, nu var det fullt. Och jag vet att man inte ska bry sig, men jag kände mig som en pösig muffin 🧁 mot alla vältränade kollegor som var där samtidigt som mig. Jag stängde in mig i min egen hörlursvärld och gjorde hur som helst min timme med de maskiner jag planerat att avverka.

Veckovisa meetups i zwift

Något annat roligt är att jag sedan en tid tillbaka återupptagit att varje tisdag köra TUGs veckovisa meetup Zwift, där vi kör 60 min gruppcykling på olika banor. Samtidigt som vi cyklar så snackar de som orkar och vill via Discord, det gör det hela mycket roligare tycker jag.

Vi är en en skara på 3-10 cyklister som kör på tisdagarna och vi kör med Zwifts funktion ”Keep everyone together” som gör att gruppen hålls ihop med ett ”gummiband”. Då kan alla oavsett hur stark man är och hur hårt man vill köra, cykla tillsammans. Det gillar jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.