Man kanske blir lite stark?

På min arbetsplats har vi ett årligt friskvårdsbidrag och förut har jag alltid haft lite svårt att veta vad jag ska göra för mitt bidrag, då typ inget sportsligt jag gillar att göra fanns med i Benifys register av godkända aktiviteter.

Men sedan ett par år, kan man faktiskt få ersättning för månadsbetalningarna för Zwift. Eftersom jag använder Zwift året runt, så blir det ju en del pengar på ett år. Det kan man nu kan få tillbaka via friskvårdsbidraget. När jag skickat in årsbetalningar för Zwift, fanns det en pott kvar som precis räckte till ett årsabonnemang på jobbets gym.

Kan inte ens komma ihåg när jag besökte ett gym sist, så det kanske var på tiden att jag kommer igång med lite skrotlyftande igen. Gymmet på jobbet drivs i SATS regi, men det är ett obemannat gym såklart, med möjlighet att boka tid med PT m.m.

Gympremiär

Idag gjorde jag då gympremiär. Kände igen det mesta och började med lite uppvärmning innan jag provade de flesta maskiner. Började med lite benstyrka och jobbade mig upp till bröst och armarstyrka.

Sitter jag här tillräckligt länge blir jag nog stark

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.