Vilken bra fredag!

Idag var jag ledig och hade lite ärenden planerat under dagen. Började dagen med en löptur i snöregnsglopp… Det var jäkligt motigt att stiga utifrån värmen inne och ut i det trista vädret. Det blev flossade löparbyxor, tröja, vantar och mössa. Hur motigt det än må vara att ge sig ut på träningspass, så kan man vara så där mysigt nöjd efteråt att man ändå gjorde det.

Just nu pågår något som kallas för vårpeppen på jobbet, då man ska röra på sig minst 30 min per dag. Den kom ganska lägligt, eftersom jag varit lite svårflörtad när det gäller träning den senaste tiden.

Detta gör faktiskt mig lite mer motiverad att göra något pulshöjande.

Sängshopping

Vid lunch var jag iväg och kollade på en ny säng, då min gamla börjar kännas lite väl svampig. Efter att jag studsat upp och ned i diverse sängar, slog jag till och beställde en. Det blev en säng från Mio som heter Roma Supreme. Förutom att jag tyckte den var skön, hade den dessutom fått Bäst i test i klassen kontinentalsängar upp till en viss prisklass.

När den kommer hoppas jag att jag kommer sova som en prins 😴

Foto: Mio

Vaccinerad med spruta 1

När jag kom hem på eftermiddagen, fick jag ett oväntat samtal från min husläkare. De hade fått några avbokningar och undrade om jag hade möjlighet att komma och få min första spruta med vaccin mot covid-19.

YES! Klart man tackade ja till den möjligheten. Så nu sitter jag här hemma och mår lite extra bra efter att jag fått spruta 1.

Körsbärsträdet i all sin prakt

Sist men inte minst har mitt körsbärsträd exploderat med blommor de senaste dagarna. Nu på kvällen visade det sig i all sin prakt i kvällssolen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.