Florence – Electras muskulösa syster

Hmmm… vad handlar detta inlägg om kan man undra. Jo, det är namnen två av mina cyklar. Jag har ju alltid givit mina cyklar ett passande namn och Florence är min MTB och hennes spinkiga syster är min racer Electra.

MTB:n är numera min äldsta cykel. Florence kom in i familjen 2014, men jag tycker fortfarande den känns rätt spänstig. Den har åldrats med värdighet och spontant ser den inte ut att ha så många år på nacken, då jag tagit bra hand om den.

För någon vecka sedan pumpade jag upp Florence bilringar till däck och oljade upp maskineriet. Fram till för någon vecka sedan hade jag inte rört den, sedan jag var med några vänner och cyklade på Fårö i september förra året. Skäms på mig…

Nu har jag testkört min lokala MTB-bana några varv. Och den är fortfarande så sjukt kul och jobbig att köra. Jag har tagit det lite lugnt, så man inte kör ut spenaten och gör sig illa, så här tidigt på säsongen. Lyckades dock göra en liten vurpa första gången jag körde, men jag fick bara lite skrapsår.

Idag brände jag av 2 varv på lunchen. Så jäkla skönt att bara få trampa ut lite efter att man suttit inne och skrivit hela förmiddagen. Måste umgås lite mer med Florence i år tror jag, för oh vad vi gillar varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.