Höstpepp och tomteverkstad

På jobbet har man i dessa deppiga pandemietider fixat ett event som ska få alla oss som arbetar inom ICA att röra på oss mer. Det har man gjort genom att dra igång Höstpeppen. I grupper om 8-15 personer ska vi röra på oss med en pulshöjande aktivitet per dag i minst 30 min. Aktiviteten utförs enskilt eller med någon, så länge man tänker på att hålla avstånd.

Gruppen jag är med i består av nästan hela Varumärke och Kommunikation och som grupp är vi nog utom tävlan, för vi har haft lite sjuklingar och så är vi flera som inte haft tid att utföra uppdraget varenda dag. Men vet ni, det gör inget. Jag tycker ändå det är ett kul initiativ av ICA att göra detta.

Den sida där vi reggat våra pass och där man kan följa alla inom ICA har också en funktion där man kan lägga upp peppbilder och filmer från passen. Dessa kan man sedan se i ett flöde på sidans startsida om man valt att dela detta utanför sin egen grupp, vilket många gör. Kul och peppande tycker jag, eftersom man kan gilla och kommentera varandras bilder och pass.

Idag händer det grejer på NK

Imorgon söndagen den 15 november är det sedvanlig premiär för julskyltningen på NK i Stockholm. Jag har ett par vänner som har en av sina butiker/restauranger på NK som heter Olja & Oliv. Jag har sedan starten på Södermalm julskyltat deras butik där.

Ikväll sätter tomtenissarna 🎅🏼🤶🏼🎅🏼 igång och ska svepa in butiken på NK i en glittrande julkänsla 🎄 inför öppningen imorgon. Bilen är packad med julgran, julbyar och julpynt som jag inhandlat och som ska upp i kväll. På plats finns redan det andra som jag bett mina vänner köpa in och det är grangirlanger, ljusslingor, mera julgranar och massor med julkulor.

Hur allt blir får ni se bilder på sedan, men det bästa vore ju om ni som kan tog er till NK och upplevde det på riktigt. Mina vänner har ett fantastisk utbud av italienska delikatesser som får det att vattnas i munnen. Du kanske hittar en julklapp för den som älskar det goda i livet.

En av juldekorationerna jag köpt 🎅🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.