Ett nyvaket Roslagen

Sist jag tog en runda i trakterna kring där jag bor så var det sommar fortfarande. Men sedan jag börjat arbeta på kontoret igen i augusti, har det inte blivit mycket cyklande ute förutom fram och tillbaka till jobbet. Det är ju cykling det också, men att cykla i egen takt utan några krav på att att passa en tid var länge sedan.

En cykeltur i mitt eget tempo i ett nyvaket Roslagen är lite som balsam för själen. Luften är frisk och härlig så här års och även om höstens färger nu mer gått över i en jämnbrun nyans, är naturen ändå vacker.

När man cyklar iväg på morgonkvisten som jag gjorde idag, är det inte ovanligt att du får ha vägen helt för dig själv. Sånt är mysigt! Jag är egentligen inte så mycket för tidiga morgonrundor. Men idag vakande jag av mig själv före tuppen och eftersom jag hade planerat att ta en cykeltur, svirade jag om från pyjamas till cykelkläder efter frullen.

Det blev ca 48 km idag. Kaffe och lussebullen smakade smaskens när jag kom hem strax innan lunch. I eftermiddag sak jag och brorsan besöka pappa och uppvakta honom på Fars dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.