– 1 kg på 5 dagar

Nu på femte dagen så kan jag meddela att sötsuget faktiskt lagt sig. Inte för att jag brukar vara en godisgris, men vingummin brukar jag vara lite svag för när jag tidigare varit lite godissugen. Den godispåsen har dock legat orörd i lådan sedan i lördags. Jag har inte heller stoppat i mig några chips som jag också gillar och brukar äta lite då och då.

Dag 5 – vikt och mått

Vågen fortsatte visa mindre även idag och jag kan se en bibehållen vätskebalans i kroppen. Sedan noterar jag att trots att LCHF är en kost där man äter mycket fett, kan ni ändå se att min fettprocent gått ned sedan starten i diagrammet till höger.

Vikt idag: 71,1 kg (-1 kg sedan start)

Jag har inte tränat mer än de små dagliga morgonrundorna med cykeln under denna period. Målsättningen har varit att köra lite rodd också, men det har det inte blivit något av än så länge. Idag tänkte jag dock försöka ta mig i kragen och köra ett pass med roddmaskinen.

Imorse var det annars rätt svalt, så det fick faktiskt bli armvärmare till min nya fina cykeltröja med en haj på ryggen som äntligen kom igår efter en lång färd från Australien och sedan en lång vistelse hos Tullverket.

Cykeltröjan kommer från Pedal Mafia och heter The Great White

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.