Fyra år tog det, men idag så…

Vissa saker i livet tar tid och andra går fort, men idag fortsatte jag veckans positiva trend att slå personliga rekord.

2016 satte jag min snabbaste tid i den närliggande Hakungebacken och jag kommer fortfarande ihåg att just denna gång var det en kombo av att jag hade draghjälp iform av min kompis Jörgen och Jessica som var med mig den gången. Dessutom valde jag den gången att sitta ned på cykeln och trycka allt vad jag kunde på tramporna. Sedan dess har jag många gånger försökt att slå mitt eget PR i den backen, men inte lyckats.

Idag cyklade jag en mysig caférunda med min kompis Carl, där vi utsatte våra fina racers med smalisdäck för lite ofrivillig gravelcykling innan vi nådde Wira Bruk. På det mysiga caféet njöt jag av en kaffe, en magiskt mumsig köttebullemacka och en chokladruta i solen. Efter detta körde vi hemåt igen via de superfina vägarna genom Rumsättra mot Brottby, där vi skildes åt.

Efter 4 års väntan och otaliga försök

Nu hade jag bara ca 1 mil hem och mot slutet hade jag den beryktade Hakungebacken. Idag på det 91:a försöket slog jag äntligen mitt förra personliga rekord. 3:16 blev nu 3:01. Målet i sommar blir nu att komma en bit under 3 minuter. Även om jag tog ut mig rejält i backen idag, tror jag det finns lite tid att kapa ändå för mig med lite bättre taktik.

Denna vecka har jag verkligen haft ett fantastiskt flyt med cyklingen och det har varit så ballt att utmana mig själv och slå PR efter PR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.