En grymt bra nyhet i Zwift

Igår släppte Zwift en nyhet i Companionappen som är den sidoapp du använder för att anmäla dig till events eller kanske chatta med under ett lopp m.m.

Sedan tidigare har det gått att göra träffar med någon eller några på en bana, med hjälp av funktionen Meetup i Companionappen. Det innebär att ni som är med i mötet, era avatarer samlas tillsammans på ett ställe på en bana. Det jobbiga med det har varit att du fortfarande har alla andra zwiftare runt omkring dig och man kan lätt tappa bort varandra i mängden.

När du skapar en meetup kan du som tidigare välja hur lång eller länge ni ska cykla, vilken bana ni ska mötas på och bjuda in dina deltagare. Sedan kan du nu välja (Meetup-Only View) vilket innebär att ni blir helt ensamma på banan. Detta öppnar upp för att cykelklubbar, team eller cykelkompisar kan mötas i större grupper och på så sätt lättare hålla ihop och inte störas av andra på skärmen.

Detta är en grymt bra funktion tycker jag, speciellt så här i coronatider när man kanske inte cyklar i grupp med sin kompisar på samma sätt. Nu kan ni mötas ostört digitalt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.