Snart en arbetsvecka hemma

Har du börjat klättra på väggarna, hamnat i en tillfällig depression av att vistas i ditt hem dygnet runt? Jag har väl inte riktigt hamnat där ännu som tur är, men man märker att vissa i sin omgivning börjar visa tendenser på detta. Jag börjar dock sakna den sociala biten som man får på jobbet. Men vi har en videoavstämning på morgonen och en på eftermiddagen i vår grupp, så det känns ändå som man får träffa kollegorna lite.

House tour för kollegornA

Igår förslog jag en idé som en på Webbdagarna berättade att de gjorde. Den gick ut på att man på videomötet lät varje deltagare ha en liten House tour via webbkameran eller telefonen, för att visa hur man bor. Det lät som ett kul sätt att lära känna sina medarbetare lite mer. Mina kollegorna tyckte det var en skojig idé, så vi ska nog köra detta nästa vecka på våra avstämningar.

Brutna träningslöften

Jag har dock redan brutit löftet att göra någon sportig aktivitet varje dag. Men till min ursäkt så trodde jag att jag en slemmig groda 🐸 på gång i halsen på kvällen efter att jag körde ett race i Zwift i onsdags. Valde därför att inte utmana kroppen igår, trots att jag knappt kände av den då. Nu har grodan försvunnit, så det var väl ingenting.

The Vulcano Jersey

Appropå Zwiftraceet så fick jag efter målgång, The Vulcano Jesrsey. Den tilldelas den snabbaste cyklisten uppför Vulcano climb. Förmodligen tilldelades jag den eftersom jag stannade kvar en kort stund efter racet, men lite kul är det allt när man får sådana här utmärkelser 🤴🏼 Jerseyn får man behålla under 1 timme, tills den går vidare till någon annan.

Idag är det fredag och det är rätt kallt ute, men jag funderar på om jag antingen ska en lunchrunda runt den lokala sjön eller ett varmt och svettigt pass på trainern? Det skulle ju vara nyttigt att få lite frisk luft, så vi får väl vad det blir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.