Nu får vi inte bli för bekväma

Det är nu tredje dagen som jag jobbar hemma och igår så jobbade jag genom att jag tittade och lyssnade på Webbdagarna som i år blivit ett digitalt event pga av Coronaviruset. Jag ska vara ärlig att jag var lite skeptisk till hur detta skulle funka, men det funkade över förväntan bra. Jag tycker de gjorde ett lysande jobb med att få till alla talare, som delvis var på plats i deras studio och delvis fanns på videolänk från sina respektive hem i olika länder.

Vi tittare kunde med kaffekoppen fylld och iklädda pyjamas följa detta hemma från soffan.

nu måste jag skaffa Mig DISCIPLIN

I måndags körde jag ett sent kortare pass på Zwift, men igår blev det ingen träning alls. Hade egentligen ingen lust och valde istället att efter konferensen gå ut i trädgården och plantera lite vårblommor, som jag köpte i helgen. Det är så lätt att tappa disciplinen på att träna tycker jag i en situation som vi nu befinner oss i.

Jag behöver nog utmana mig själv med att försöka sätta upp ett kortsiktigt mål att göra någon sportig pulshöjande aktivitet varje dag, så länge vi måste arbeta hemifrån. Jag har ju både Zwift och en roddmaskin här hemma till min hjälp, så oavsett väder finns egentligen inga ursäkter.

Okej, nu kör vi då alla hemmajobbare som är friska. Ta en paus under dagen och ut och cykla, spring eller gå. Eller direkt efter du slutat jobbet hemma, kör ett styrkepass med två mjölpåsar eller riktiga hantlar om du har det 😄.

Nu slappar vi inte till oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.