Ett varv fick räcka idag

Mitt mål med Tour de Zwift har varit att köra den långa etappen varje gång, men jag fastnade med en jobbgrej och missade starten kl 19:00. Då bestämde jag mig att ändå köra, men då fick det bli den korta etappen (B). Jag gillar nämligen inte att träna för sent in på kvällen. Brukar då få lite svårt att sova när man är fylld med adrenalin.

Idag var det dags för Innsbruckbanan och långa etappen (A) var två varv och vi som körde (B) körde ett varv. Det är en bana med en rätt kraftig stigning på nästan 500 höjdmeter, så det är inte lättcyklad bana. Jag kämpade verkligen stundtals och kände nästan att snart får jag se gulaschsoppan som jag åt till middag igen 🤢 Men den stannade där den hör hemma.

När man kommit upp på toppen av stigningen är det en lång utförsåkning och idag vann jag en utmärkelse för att jag kom upp i över 100 km/h nedför backen. Det e fort, riktigt fort…

Jag slutade på plats 292 och 643 i (B) av de som listas på Zwiftpower.com. Att komma lite ovanför mitten i den listningen är okej tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.