Från ett ställe till ett annat

Idag kl 14:30 lämnade jag det kontor i Solna Business Park som som jag åkt till i lite mer än sju år nu. Jag ska inte sluta, men ICA flyttar sitt huvudkontor med alla sina olika bolag till ett nytt kontor på måndag. Idag var sista dagen i gamla lokalerna.

Det ska blir spännande med nya lokaler, även om det innebär ändrade resvanor för mig och att friheten med att åka bil till jobbet, inte längre kommer vara ett alternativ pga det kommer bli för dyrt att parkera där varje dag.

Lite konstigt kändes att köra ut från parkeringen och veta att den ICA Maxi där jag i sju års tid handlat min mat i, inte längre kommer vara den affär där man bara kan glida ner till efter jobbet. Det är nog det jag kommer sakna mest med gamla kontoret. Nu blir det nya vanor, med en kombo att åka buss och cykla ännu mer till/från jobbet.

Låter det bra så kostar det

Jag håller också på och velar om skaffa mig ett par riktigt bra hörlurar som är trådlösa och har sådan där aktiv brusreducering. Tänker mig att de kan vara lite härligt med sjysst ljud när åker buss eller slippa bli störd av ljud och prat på nya kontoret som har sådan där fri sittning i hela huset. Vi på ICA Banken har dock en speciell avlyst del i nya huset som bara vi har tillgång till, men om vi inte arbetar med några känsliga uppgifter så får vi sitta vart vi vill i huset. Då kan det vara skönt att avskärma sig tänker jag.

Just nu är det hörlurarna Bose QuiteComfort 35 som står på köpsugslistan för de var verkligen sköna när jag provade en kollegas. De är dock rätt saftigt prissatta med ett pris på ca 3 300 kr 😬

Foto: Bose

Balsam för själen

När vi ändå är inne på ämnet ljud, så var jag och pappa idag på Konserthuset i Stockholm för att lyssna på en Weinerklassisk konsert med symfonier från Mozart, Bach och Haydn. Detta är klassisk musik som jag verkligen älskar och det lugn och den sköna känsla som denna typ av musik skänker en är magisk. Man borde gå och lyssna på sådant här oftare för jag blir lycklig ända in själen. Detta var en julklapp från mig till pappa och jag tror han gillade det lika mycket som mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.